Dränering

Vi är ett byggföretag som erbjuder en komplett uppsättning rivningstjänster i hela Stockholmsområdet. Vi sorterar avfallet enligt svensk lagstiftning. Efter rivningen får du den nödvändiga dokumentationen. Vi hjälper till med rivning av hus, villor, förråd och andra typer av rivningar.

markarbete-stockholm

Professionella Dräneringstjänster i Stockholm

Letar du efter pålitliga dräneringslösningar i Stockholm? EnglishArtasbygg Ab är ledande inom att erbjuda toppklassiga dräneringstjänster för både hem och företag.

Vårt expertteam säkerställer en smidig process från början till slut. Lita på oss för ett sömlöst och effektivt dräneringssystem.

markarbete-stockholm
a

Expert Dräneringsentreprenör i Stockholm

EnglishArtasbygg Ab står som en standard för högkvalitativa dräneringsarbeten i Stockholm. Från privata bostäder till stora företag, vi har lösningen för dig.

Låt våra skickliga proffs hantera dina dräneringsbehov och försäkra optimala resultat.

home
Schaktarbete-Stockholm
Markentreprenad

Pålitliga Dräneringslösningar i Stockholm

Vänd dig till EnglishArtasbygg Ab för omfattande och effektiva dräneringstjänster, oavsett om det gäller ett privat hem eller ett stort företag.

Vårt team erbjuder helhetslösningar, övervakar varje steg för att garantera ditt projekts framgång.

Markentreprenad
Markentreprenad

SÄKERT UTFÖRANDE MED ISODRÄNMETODEN

För att du som fastighetsägare ska känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt och med ordentlig dokumentation, har vi under flera år utbildat entreprenörer. En ISOCERT ENTREPRENÖR som vi har skickat har genomgått vårt utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner.

När du som kund anlitar en ISOCERT ENTREPRENÖR som vi har skickat vet du att arbetet blir utfört av någon som förstår ISODRÄNMETODEN och vikten av att ISODRÄN AB:s arbetsinstruktion följs.

Markentreprenad
 1. Varför är mina väggar våta och varför finns det fukt på dem?
  Ett av de vanligaste problemen är otillräcklig eller ineffektiv dränering, specifikt otillräcklig husdränering, vilket leder till att grundvatten tränger in i väggarna. Detta kan resultera i fuktproblem som våta väggar.
 2. Vad är dränering?
  Dränering, ibland kallad markdränering eller husdränering, är en process som säkerställer borttagning av regnvatten och grundvatten från en byggnads omgivning genom att använda sakerschakt och dräneringsrör, skyddande byggnaden från fukt.
 3. Vilka är tecknen på att min fastighet kan behöva ny dränering?
  Tecken inkluderar fuktproblem som våta väggar, mögel, färg som flagnar, eller när vattenavledning inte fungerar som den ska. Även våta fläckar, obehaglig lukt eller tecken på dålig källardränering är indikatorer.
 4. Är dränering dyrt?
  Kostnaden för dränering, oavsett om det handlar om källardränering eller markdränering, beror på flera faktorer, som fastighetens storlek, jordens typ och om det finns särskilda krav som radonskydd. Rådfråga specialister för en exakt offert.
 5. Vad ska jag göra om jag misstänker att jag har ett dräneringsproblem?
  Kontakta ett specialistföretag inom dränering om du märker tecken på fuktproblem. De kan undersöka ditt sickerschakt, dräneringsrör och andra aspekter av ditt system för att ge bästa möjliga råd.
 6. Hur länge tar dräneringsprocessen?
  Varaktigheten av processen, oavsett om det är källardränering eller markdränering, varierar vanligtvis från några dagar till några veckor, beroende på projektets storlek och typ.
 7. Är dränering den enda lösningen på fuktproblemet?
  Dränering är ett effektivt sätt att bekämpa fukt, men det finns också andra metoder, såsom vattentätning eller radonskydd. Lösningen beror på det specifika fuktproblemet och orsakerna bakom det.
kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande