Anlaggningsarbeten-Stockholm

Supply works

We design and make connections

water, electricity, gas, utilities, sewage treatment plants, water reservoirs, pipelines, gas pipelines, rainwater drainage, piling, drainage, excavation. We work quickly, efficiently, professionally. If you need help with construction and ground work, we are the perfect solution for you.

Anläggningsarbete Stockholm

Behöver ni få tag i en firma som kan arbeta med anläggning? I Stockholm är ni välkomna till ARTAS Bygg AB som utför anläggningsarbete i Stockholm. Vi arbetar med alla delar för en ny anläggning, såsom markarbete, anläggningsarbete och grävning av tomt och grund för nybyggnationer. Om ni planerar en kommande anläggning i Stockholm kan vi hjälpa er med alla delar som ni behöver till er anläggning. Vi har grävmaskiner, caterpillar och personal så att ni får den slags anläggning som ni önskar. Om ni behöver det kan vi komma ut och utföra ert anläggningsarbete i Stockholm.

Vi erbjuder anläggningsarbete i Stockholm

Vi erbjuder breda tjänster inom anläggningsarbete och då arbetar vi med: schaktning, vi gräver för att lägga grund, markarbete och förstärker bärlager och ytskikt, montering av prefabricerade material, inredning och installation av utrustning, renovering av äldre fastigheter, underhåll av fastigheter, dränering, sanering. Tar ni kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur vi arbetar! Vi vänder oss i hela Stockholms förorter och orter i och kring Stockholm. Här vänder vi oss både till andra företag som behöver hjälp med anläggningsarbete. Även privatpersoner som ska bygga nytt är välkomna som våra kunder. Om ni är tomtägare och behöver anläggningsarbete i Stockholm, så hjälper vi gärna er. Eftersom ARTAS Bygg är en noggrann bygg- och renoveringsfirma har vi ansvarsförsäkring för alla våra maskinister och hantverkare. När ni anlitar oss ska ni som är våra kunder inte drabbas om något, mot förmodan, skulle ske. Vi tar ansvar för vår personal, och för ert anläggningsarbete.

Vi tar ansvar för ert projekt i alla led

Vi arbetar med alla delar inom anläggning, så behöver ert företag maskinister och hantverkare som arbetar med anläggningsarbete för en ny väg, ny bro, hus eller trädgård, park tunnlar och liknande. Om det är så att ni behöver dylika tjänster så erbjuder vi personal för grävmaskiner, lastbilar och andra schaktningsarbeten och som kan hantera grävmaskiner, ångvält, asfaltsbilar, betongbilar och som kan frakta material för det specifika anläggningsarbetet. Vi som arbetar på ARTAS Bygg är ansvarsfulla och ser till att alltid arbeta med hög kvalitet i alla led. Vi förverkligar er dröm om ett nytt hus, nytt komplex, markanläggning när vi utför anläggningsarbetet i Stockholm. För att säkerställa att allt blir som ni önskar så har vi kontinuerlig kontakt med er som är beställare. Vi ansvarar för att anläggningsarbetet drivs framåt och blir klart i tid, i enlighet med det avtal som vi har tecknat. Ta kontakt med oss när ni önskar ett fint anläggningsarbete i Stockholm!

contact us
Write to us and we will contact you within 24 hours.

Contact us and we will take you on a tour of our projects in Stockholm. We will also come to you and assess the scope of work, it's free!

Email
Name and surname
Phone
Any guestion?