Husgrund

House foundations

Laying the foundation with ArtasBygg AB

Our company has extensive experience in building foundations. We have built many foundations for both private villas and large factories. Our specialists choose the best foundation system for your project and your ground conditions.

Husgrund Stockholm

Behöver ni markarbete och anläggningsarbete för en husgrund i Stockholm? ARTAS Bygg arbetar i Stockholm och vi erbjuder mark- och anläggningsarbete när ni behöver bygga en ny husgrund. I Stockholm har vi funnits ända sedan 2007 och har stor erfarenhet av allt slags arbete med att bygga en gedigen husgrund. Vi arbetar noggrant och anpassar arbetet efter de behov som ni har gällande en ny husgrund i Stockholm. Vi kan hyra ut grävmaskin i Stockholm och erbjuder markarbete och anläggningsarbete för er husgrund. Hos oss arbetar maskinister och markarbetare, vi kan bygga den viktiga husgrunden som ska bestå i flera år. Anlita oss för bygget av eran husgrund! Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa er!

Vi bygger er husgrund i Stockholm

När ni ska bygga ett nytt hus så är husgrunden den viktigaste delen på hela huset. Om husgrunden blir fel, blir resten av huset fel. Om husgrunden blir sned, eller ger vika, så rasar resten av huset och står snett. Därför är husgrunden den viktigaste delen i ett husbygge. 1. Vi schaktar på den plats där din husgrund ska stå. Det innebär bland annat att vi gräver för att husgrunden ska stå så stabilt som det bara går. 2. Vi lägger dräneringsrör kring husgrunden. 3. Sedan lägger vi VA-rör som ska gå till huset. 4. Vi lägger på en fiberduk och ett dränerande lager med grus och makadam. 5. Efter det mäter vi alla vinklar och diagonaler i husgrunden så att allt blir rätt. 6. Vi mäter var sockeln ska stå för en komplett grund. 7. Vi lägger på sockeln för en första skikt för husgrunden. 8. Sedan lägger vi ut en första bottenplatta och det gör vi med hjälp av cellplast. Plattorna måste ligga så plant det bara går och utan glipor. 9. Efter det rullar vi ut plastfolie som ska täcka hela ytan. möjligtvis ska kommunen komma ut och kontrollera att allt är som det ska med husgrunden så här långt. 10. Vi lägger på cellplastlager nummer 2 och 3 11. Sedan lägger vi på en frostisolering, isoleringen ska sluta väl mot sockelns undersida. 12. Efter det lägger vi på en motfyllning. 13. Vi gör en armering och lägger på ett armeringsnät över hela husgrunden. 14. Efter det tjuter vi en första kantbalk. Efter det gjuter vi hela plattan så att husgrunden har en rejäl och väl isolerad betongplatta där huset ska stå. Givetvis anpassar vi arbetet med husgrund efter era önskemål och vad ni behöver.

Arbete med fasadputs i Stockholm

Vi är ett ansvarsfullt bygg- och renoveringsföretag och alla vi som arbetar på ARTAS Bygg arbetar med hög kvalitet. Anlitar ni oss så ser vi till att alla hantverkare finns på plats där det behövs. Då arbetar vi med allt som har med projekteringen och utförandet av nybyggnationen att göra. Vi arbetar för att förverkliga er dröm för ett nytt hus, nytt komplex och markanläggning. Och för att säkerställa att allt blir som ni önskar så håller vi en kontinuerlig kontakt med er som är beställare, och ansvarar för att byggprojektet drivs framåt. Anlitar ni oss så ser vi till att allt blir klart i tid, i enlighet med det avtal som vi har tecknat.

contact us
Write to us and we will contact you within 24 hours.

Contact us and we will take you on a tour of our projects in Stockholm. We will also come to you and assess the scope of work, it's free!

Email
Name and surname
Phone
Any guestion?