ArtasBygg AB: Vi bygger hållbara hem med passion och erfarenhet sedan 2007.

Vi är specialiserade på att skapa drömhem och erbjuda helhetslösningar inom byggbranschen, med 17 års erfarenhet, polskt hantverk och högkvalitativa material för att skapa bostäder som står sig över tid

Vår historia
Vårt främsta mål är att snabbt uppfylla våra kunders drömmar med perfekta detaljer och högsta kvalitet

Vårt byggföretag har varit verksamt sedan 2007, och sedan 2022 är det officiellt en svensk verksamhet med namnet ArtasBygg AB. Företaget Artas arbetar med passion och engagemang för att förverkliga våra kunders drömmar om det perfekta hemmet, lägenheten eller investeringen.

Vår historia sträcker sig tillbaka till 2007, då vår grundare Jacek Boduch påbörjade sin resa inom byggbranschen. Sedan dess har hans passion för byggprocessen och fascinationen för svenskt byggande utgjort grunden för vår verksamhet.

Det är kundens tillfredsställelse som utgör vår största framgång och ger oss stor glädje, vilket driver oss till fortsatt utveckling. I framtiden planerar vi att investera i egna fastigheter för att möjliggöra investeringar och en stabil kapitalallokering för våra kunder.

Förtroende från ledande certifikat
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
BYT TILL OSS
Varför är det värt att samarbeta med oss?

Vi garanterar våra kunder upp till 10 års garanti - om något går sönder, kommer vi och fixar det på vår bekostnad. Innehavare av vårt lojalitetskort får rabatter på kommande arbeten, och vi erbjuder förtur i genomförandet - om du behöver hjälp snabbt, kommer vi till dig inom 3 dagar. Dessutom belönas du dubbel med möjligheten att få ersättning för att rekommendera oss till vänner och lämna en recension.

Vi är redo att åta oss reparationer även efter andra team - för oss finns det inget omöjligt uppdrag. Vi erbjuder fasta priser, oavsett ärendets komplexitet och tillstånd. Dessutom genomför vi en kontroll av byggföretaget för att säkerställa att du inte blir lurad.

+
KUNDER
%
NÖJDA KUNDER
+
ÅRS ERFARENHET
+
INSIKTER
Precision och Passion
Elegans och kvalitet inom byggbranschen. Erfarenhet och expertis från Polen för hållbara byggnader. Vi utför projekt med precision och passion

Vi utför både små och stora byggprojekt, samt renoveringar, markarbeten och större investeringar såsom små investeringsområden eller fabriker. Vi utför varje arbete, även små justeringar efter andra byggföretag eller stora omfattande investeringar.

Vi värdesätter kunder som prioriterar kvalitet och bygger långvariga byggnader och lägenheter som förblir fräscha under många år. Vi använder ofta material som kommer från Polen, vilket inte bara garanterar utmärkt kvalitet utan också en optimal kostnad.

Vi är stolta över att ha uppnått detta genom vår 17-åriga kunskap och erfarenhet, understödd av vårt team av specialiserade experter från Polen, som är bäst inom sina områden och har varit med oss från början av vår resa. Allt detta för att erbjuda våra kunder inte bara en byggnad, utan också en lyxig livsstil som de förtjänar.

OM OSS
Lär känna vårt team.

Vi utför både små och stora byggprojekt, samt renoveringar, markarbeten och större investeringar såsom små investeringsområden eller fabriker. Vi utför varje arbete, även små justeringar efter andra byggföretag eller stora omfattande investeringar.

Jacek Boduch
Jacek Boduch
Grundare, kundkontakt
Judyta Wis
Judyta Wis
PR-specialist, Onlinemarknadsföring
Dawid Piech
Dawid Piech
Byggledningschef
Zbyszek Zaleśny
Zbyszek Zaleśny
Projektledare, kundkontakt
kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Artasbygg Ab är ett av de ledande lokala byggföretagen, kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande