Våra Referenser: Exceptionella Byggprojekt av Artas.

Upptäck våra imponerande referenser och se vårt spårrekord av framgångsrika byggprojekt över hela Sverige. Från exklusiva skidställen i Åre till lyxiga villor med privata spa, vår passion för hantverk och detaljrikedom lyser igenom varje projekt.

Djuro

Djuro, 2020
Fly till lyxets knä med vår noggrant utformade och konstruerade semesterbostad med en oändlighetspool, Djuro. Inbäddat mitt i den pittoreska omgivningen utstrålar detta moderna mästerverk sofistikation och komfort. Interiören visar en sömlös blandning av trä, marmor och glas, skapar en stämning av raffinerad elegans. Från koncept till utförande har vårt team noggrant skapat varje aspekt av denna utsökta reträtt, vilket säkerställer en minnesvärd upplevelse för våra kräsna kunder.

Exklusivt Skidort i Åre Sadeln

Åre Sadeln, 2020
Unna dig en oöverträffad lyx på vår exklusiva skidort i Åre Sadeln med enastående utsikt över den omgivande sjön och bergen. Våra noggrant utformade 36 exklusiva lägenheter omdefinierar alpin livsstil, integrerar sömlöst modern elegans med landskapets naturliga skönhet. Beläget direkt vid skidbacken erbjuder varje bostad enkel tillgång till backarna och en mängd rekreation.

Årevagen Projekt

The Skiers Home, Åre Downtown, 2020
Upptäck epitetet av lyxliv med våra unika lägenheter som är belägna vid foten av majestätiska berg i hjärtat av Åres livliga skidort. Utrustade med moderna bastur och privata elstäder erbjuder varje bostad noggrann hantverk och de finaste materialen. Från koncept till färdigställande har vårt exceptionella team noggrant övervakat varje detalj, vilket säkerställer en oöverträffad levande upplevelse.

Villa med Privat Spa

Stockholmsområdet, 2020
Upplev det ultimata lyxlivet i vår fantastiska privata villa med ett privat spa i den idylliska Stockholmsområdet. Designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder denna utsökta bostad oöverträffad komfort och avkoppling. Njut av lugnet i din privata fristad, komplett med bastu, jacuzzi och pool, noggrant utformad för att höja din levande upplevelse. Från koncept till färdigställande har vårt team förverkligat denna vision, skapar ett tidlöst mästerverk för de mest kräsna av kunder.

Dustcontrol

Stockholmsområdet, 2020
På Dustcontrol är vi stolta över att leverera omfattande bygg lösningar för industriella anläggningar. Som huvudentreprenör övervakar vi varje aspekt av projektet, från initial design till slutlig driftsättning, vilket säkerställer sömlös integration och optimal funktionalitet. Vårt engagemang för kvalitetshantverk och uppmärksamhet på detaljer är tydligt i varje fas av byggprocessen, vilket resulterar i toppmoderna anläggningar som överträffar våra kunders förväntningar.
Samarbete med oss
Vårt främsta mål är att snabbt uppfylla våra kunders drömmar med perfekta detaljer och högsta kvalitet

Vi utför både små och stora byggprojekt, samt renoveringar, markarbeten och större investeringar såsom små investeringsområden eller fabriker. Vi utför varje arbete, även små justeringar efter andra byggföretag eller stora omfattande investeringar.

Vi värdesätter kunder som prioriterar kvalitet och bygger långvariga byggnader och lägenheter som förblir fräscha under många år. Vi använder ofta material som kommer från Polen, vilket inte bara garanterar utmärkt kvalitet utan också en optimal kostnad.

Vi är stolta över att ha uppnått detta genom vår 17-åriga kunskap och erfarenhet, understödd av vårt team av specialiserade experter från Polen, som är bäst inom sina områden och har varit med oss från början av vår resa. Allt detta för att erbjuda våra kunder inte bara en byggnad, utan också en lyxig livsstil som de förtjänar.

kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Artasbygg Ab är ett av de ledande lokala byggföretagen, kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande
INSTAGRAM
Följ @artasbyggab