Stenlagning

Stenläggning

Stenläggning från ArtasBygg AB

Vi har professionella stenhuggare som har stor känsla för estetik och förmåga att exponera och lägga sten på ett vackert sätt. Rätt valt material för en specifik plats kan lägga till mycket charm. Vi erbjuder även konstruktion av stentrappor, väggar och alla slags stenkompositioner.

Stenläggning Stockholm

Har ni bestämt er för en stenläggning, antingen i en park eller trädgård? I Stockholm arbetar ARTAS Bygg och utför en fin stenläggning för privata fastighetsägare, kommuner och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss när ni önskar er en vacker stenläggning i Stockholm! Att ha en fin stenläggning i trädgården gör mycket för trivseln för alla som bor i området. En stenläggning kan ni sedan använda som terass och bli en plats för umgänge grannar emellan, om det är så att ni bor i en BRF och önskar få en fin stenläggning på er innergård eller på uppfarten till era fastigheter. En stenläggning kan också vara ett sätt att rama in er trädgård och som gör trädgården fin och estetisk. En stenläggning kan också göra en parkering fin eller vägen till er fastighet trivsam och fin. Istället för att lägga asfalt är en stenläggning ett fint sätt att bygga en uppfart till ett hus.

Hur önskar ni er stenläggning i Stockholm?

Att få en fin stenläggning i er innergård, park eller trädgård, gör lyfter utseendet och skapar trivsel i området. ARTAS Bygg arbetar med fina stenläggningar, markarbeten och anläggningsarbeten i Stockholm. Vi har grävmaskiner och markarbetare som kan göra fina stenläggningar. Vilken stensort önskar ni till er stenläggning? Genom att välja stensort påverkar ni utseendet på stenläggningen, och även genom att välja regelbundna eller oregelbundna stensorter kan ni påverka användningen av stenläggningen. Vill ni ha en stenläggning som en avgränsare mot gräsmatta, gångbana eller parkeringsplats? Med hjälp av stenläggningen kan ni använda stenläggningen som ett “golv” utomhus. Allt fler villa- och radhusägare önskar sig en stenläggning där ni kan möblera med utemöbler och ha en grill. På den stenläggningen kan ni umgås med vänner och familjen, och vi ser till att anpassa stenläggningen efter era önskemål och de behov som ni har. Välj material till stenläggningen såsom: Skiffer. Dessa stensorter kommer i oregelbundna former. Dem kan du lägga som en gång i trädgården och som bildar ett vackert mönster med sin oregelbundna form. Skiffer är mycket populära som stenläggningar och man ser dem i de allra flesta trädgårdar i Sverige. Marksten. Dessa stensorter har seglat upp som en av de mest populära sorterna. Du kan välja mellan en mängd olika färger och nyanser. Marksten passar också väldigt bra som avgränsare mot en rabatt eller mot gångbana med grus i trädgården. Släta plattor. Om du väljer släta plattor får du som namnet antyder, en väldigt slät yta, som passar väldigt bra, exempelvis för terrasser och även till gångbanor och som uppfart till hus.

Om ARTAS Bygg

ARTAS Bygg har funnits ända sedan 2007 i Stockholm och vi har stor erfarenhet av markarbete för stenläggning i bostadsrättsföreningar, parker, trädgårdar och parkeringar. Vi arbetar noggrant och anpassar stenläggningen efter alla era önskemål och arbetar med hög kvalitet i alla led. När ni anlitar oss arbetar vi för att förverkliga er dröm om nytt hus, markanläggning eller renovering av er bostad. Vi arbetar för att säkerställa att allt blir som ni önskar, därför håller vi en kontinuerlig kontakt med er som är beställare och ansvarar för att stenläggningen blir precis som ni önskar den och att den blir klar i tid. Anlita oss när ni behöver en fin stenläggning i Stockholm!

kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande