Takrenovering

Takrenovering

ArtasBygg AB - takentreprenor, experter på takrenovering

Vi är experter på takrenovering i Stockholm och vi åtar oss alla tänkbara uppdrag. Vi inspekterar ditt tak, sammanställer ett åtgärdspaket och renoverar ditt tak på ett professionellt sätt. För att vi ska säkerställa att allt blir som du önskar kommer vi att hålla en kontinuerlig kontakt med dig som beställare och ansvara för att takrenoveringen drivs framåt och slutförs i tid.

Takrenovering Stockholm

Har ni behov av en fin takrenovering på er villa eller radhus och bor i Stockholm? ARTAS Bygg AB finns i Stockholm och erbjuder fin takrenovering för villor, radhus, större fastigheter och byggnader. Sitter ni med i en styrelse för en bostadsrättsförening? Att ha ansvar för flera fastigheter innebär det ofta ett ganska tungt ansvar. Det förstår vi och därför kan vi erbjuda oss att ta hand om alla delarna av en takrenovering för era fastigheter. Om vi får ta hand om allt som gäller en takrenovering av era fastigheter så kommer vi ut, monterar byggställningar, informerar de boende om hela processen med takrenoveringen och ser till så att taket får en riktigt fin och säker yta som tål vinter, såväl som sommar och håller i många år framöver. Och vi ser till så att de boende blir så lite störda som möjligt och arbetar för att alla ska få en takrenovering som är så smidig som möjligt. Takrenovering Stockholm

Takrenovering i Stockholm för privat villa

Om ni är villa- eller radhusägare, så har ni alltid möjlighet till rot-avdrag för er takrenovering i Stockholm. En takrenovering eller takbyte där ni får möjlighet till rot avdrag på arbetskostnaderna, kommer att sänka priset på er takrenovering på ett betydligt sätt. Rot avdraget är skattefinansierat och något som alla fastighetsägare har möjlighet att söka. Avdraget är så mycket som upp till ⅓ del av arbetskostnaderna eller upp till 50 000 kronor/år. Vilket slags tak önskar ni? När vi utför takrenovering på er villa eller radhus har ni alltid möjligheten att även byta tak. Här har ni möjlighet att välja mellan tegeltak, tak med betongpannor, plåttak, papptak eller tak med Shingel. Dessa material kommer med ganska olika prislapp, utseende och hållbarhet. tegelpannor – kostar mellan 130-200 kronor/kvadratmeter, betongpannor – kostar mellan 100-140 kronor/kvadratmeter, plåttak – kostar mellan 70-150 kronor/kvadratmeter, papptak – kostar mellan 50-100 kronor/kvadratmeter, shingeltak – kostar mellan 90-140 kronor/kvadratmeter. Priset varierar ganska mycket beroende på hållbarheten på de olika materialen. Kort sammanfattat kan man säga att ju längre hållbarhet, desto högre pris. Tegelpannor, som exempel går ju i princip aldrig sönder. De tillverkas för att bestå i över 40-50 år. Betongpannor och plåttak kan också bestå i så många år. Därför är priset som högst på dessa material till tak. Papptak och shingeltak håller i högst 20-25 år och sedan bör takmaterialet bytas ut. Och priset är ju lägre på dessa typer av takmaterial. Så om ni inte vill anlita takläggare så ofta, så kan det vara värt att lägga tak med material av tegel- eller betongpannor. Om ni inte vill byta ut takmaterialet, renoverar vi taket genom att gå igenom alla delarna av yttertaket, takpappen, läkten, takstolar och ersätter de delarna på taket som är utslitna. Vi kan måla om taket och lägga om plåt som ofta sitter i skarvar mellan tak och hängrännor, tak och skorsten och taket och stuprör.

Takrenovering i Stockholm för BRF

erbjuder er att ta hand om hela takrenoveringen för era fastigheter. Om ni anlitar oss behöver ni inte oroa er mer över takrenoveringen i Stockholm. Vi tar hand om att ge information till alla som bor i era fastigheter. Att få information om vad som pågår i den egna fastigheten anser vi är mycket viktigt, eftersom det skapar trygghet att veta vad som pågår i ens omedelbara närhet. Medan ni väljer material och omfattning av takrenoveringen. Så går det till att anlita oss för er takrenovering: När ni tar kontakt med oss så kommer vi gärna ut på ett första platsbesök så att vi ser omfattningen av takrenoveringen och kan ge en realistisk offert och tidsangivelse för när takrenoveringen kan vara klar, Sedan kan vi skriva avtal så att ni vet vad ni kan förvänta er av oss och så att vi har möjligheten att uppfylla alla krav och förväntningar på er takrenovering i Stockholm, Vi informerar alla som bor i fastigheterna så att de vet vad som kommer att hända de närmaste månaden, eller månaderna, beroende på hur många fastigheter det handlar om, Efter det monterar vi byggställningar och påbörjar arbetet med takrenoveringen, När takrenoveringen är klar, så gör vi gärna en slutbesiktnin tillsammans med er så att vi vet att ni är nöjda med er takrenovering. För att vi ska säkerställa att allt blir som ni önskar så kommer vi att hålla en kontinuerlig kontakt med er, som är beställare, och ansvarar för att takrenoveringen drivs framåt och blir klar i tid, i enlighet med det avtal som vi tecknar med er.

kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande