Tillbyggnad Stockholm

Förstora ditt hus med extra rum med totalentreprenören Artas. Vi bygger hustillbyggnad från grunden med nyckelfärdig ytbehandling, garanterar ROT-avdrag och byggförsäkring. Upptäck professionell rådgivning och byggprojekt som kommer att framhäva skönheten och funktionaliteten i din fastighet.

Samarbete med oss
Utvidga ditt hem med expertis från Artas

Vi är glada att du har hittat vår hemsida Artas. Här får du lära dig allt du behöver för att bygga ut ditt hem. Du kommer att få lära dig den ungefärliga kostnaden och varaktigheten för husets förlängning. Du får lära dig hur du förbereder dig för utbyggnaden av ditt hus och vilka tillstånd du behöver för att genomföra projektet som förstorar huset.

Låt dig inspireras av våra projekt, lär känna våra värderingar och dra nytta av vår professionella kostnadsfria rådgivning.

Varför det är värt att samarbeta med oss
Experter på tillbyggnad

Funderar du på att utöka ditt hem? Företaget kommer att ge dig råd om hustillbyggnad ut ditt hem. Träffa Jacek, ägaren till företaget som hjälper dig att öka värdet på ditt hem. Vi tar oss an varje projekt individuellt. Vi guidar dig genom ditt projekt från början till slut. Börjar med bygglov, genom arkitektritningar, grundläggning av tillbyggnaden, dränering av tillbyggnaden, beställning av nödvändigt material, fram till nyckelfärdig efterbehandling.

Vi utför även stora tillbyggnadsprojekt, inklusive: tillbyggnad av förstorar huset med en våning och lägga till en källare till ett befintligt hus, Garage, Frigebod, Attefalshus.

+
KUNDER
%
NÖJDA KUNDER
+
ÅRS ERFARENHET
+
INSIKTER
Våra värderingar
Varför välja oss?

Vi bygger våra kunders drömmar. Varje genomfört projekt, även liten tillbyggnad, ger oss ännu mer motivation. Du kan se våra förstorar husets projekt på Instagram, YouTube, och läsa Omdömen från nöjda kunder eller åka på en studieresa med oss ​​för att se våra ombyggnationer.

FAQS
Vanliga frågor om tillbyggnad
 • Vad behöver du veta innan du bestämmer dig för att bygga?
  Säkert har du redan hört att tillbyggnader kan göras utan bygglov. För det första måste du välja en lämplig arkitekt och koncept, eller så kan du själv rita tillbyggnaden för att sedan lämna in en ansökan om förstärkning av huset till kommunen genom ett särskilt formulär om tillbyggnaden är mindre än 15m2 och dra nytta av den förenklade proceduren. Om den är större än 15m2 behöver du en arkitekt.
 • Hur mycket kommer en tillbyggnad att kosta?
  Byggkostnaden inklusive färdigställande är cirka 22 000 svenska kronor per kvadratmeter. Kom ihåg att priset också beror på valda material, färdigställandets standard och terrängen, samt eventuella extra önskade arbeten (till exempel snickerier, ventilation och andra). Du kan minska arbetskostnaderna med 30% genom att utnyttja ROT-avdraget med vår hjälp. Om du vill spara pengar på material kan du be vårt företag att importera material från Polen och anpassa projektet till din budget.
 • Vad behöver jag när jag gör en större tillbyggnad som till exempel en attefall tillbyggnad, en extra våning i huset, förstorar huset med en våning eller bygger en källare i ett befintligt hus?
  För större projekt behöver du en arkitekt och en byggledare. Du kan lägga ut allt på ett företag eller totalentreprenad, vilket sparar tid och pengar. Se våra allmänna mönster.
 • Hur lång tid tar det att bygga en tillbyggnad?
  Arbetet tar vanligtvis mellan 6 och 8 veckor för standardtillbyggnader upp till 15m2. För större projekt tar det längre tid. Om du vill veta exakt hur lång tid det tar och kostnaden hos oss, boka en kostnadsfri konsultation för tillbyggnadoch offert, så ger vi dig all nödvändig information och råd.
 • Hur ökar du det användbara utrymmet i ditt hem?
  Det finns många sätt att öka värdet på din fastighet. Vi kan erbjuda dig att utöka ditt hus med en våning, ytterligare en våning, garage, Frigebod, Attefalshu eller källare
Galleri
Se bilder från tillbyggnad
INSTAGRAM
Följ @artasbyggab
Förtroende från ledande certifikat
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Artasbygg Ab är ett av de ledande lokala byggföretagen, kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande