Tillbyggnad i Stockholm

Utvidga ditt hem i Stockholm med Artas. Upptäck professionell rådgivning och byggprojekt som framhäver skönheten och funktionaliteten i din fastighet.

Samarbete med oss
Utvidga ditt hem med expertis från Artas

Vill du lära dig mer om tillbyggnader av hus? På den här sidan kommer du att få veta allt du behöver för att komma igång, från vad som krävs för att starta arbetet till kostnaden för tillbyggnaden, hur lång tid det tar att genomföra projektet och hur du väljer rätt byggföretag för att utföra arbetet.

Du kommer också att få information om våra tidigare projekt och de värden du kan förvänta dig att få genom att använda våra tjänster.

Varför det är värt att samarbeta med oss
Experter på tillbyggnad

Funderar du på att utöka ditt hem? Om du behöver mer utrymme eller vill öka värdet på din investering kan en tillbyggnad vara den perfekta lösningen. Med möjligheten att utöka ditt hem med upp till 15m2 utan bygglov och kvalificera dig för en 30% avdrag på arbetsgivaravgiften, är det ett lockande alternativ.

Att välja rätt byggföretag för att hantera ditt projekt är avgörande. Titta på vår video för att lära dig mer.

+
KUNDER
%
NÖJDA KUNDER
+
ÅRS ERFARENHET
+
INSIKTER
Våra värderingar
Varför välja oss?

Vårt huvudmål är att uppfylla våra kunders drömmar så snabbt som möjligt, samtidigt som vi noggrant beaktar detaljer och säkerställer högsta kvalitet i utförandet. Våra tidigare prestationer talar för sig själva, och våra framgångar är ett bevis på vårt engagemang.

 • 01Med över 30 framgångsrika tillbyggnader genomförda har vi omfattande erfarenhet och vägleder dig genom varje steg från tillstånd till färdigställande.
 • 02Vi utför allt internt för att säkerställa snabb leverans och bibehållen hög kvalitet.
 • 03Förvänta dig en offert inom en vecka efter vårt besök, tillsammans med expertråd om material och lösningar anpassade efter din budget och tidsplan.
 • 04Vi arbetar outtröttligt för att uppfylla deadlines och förstår vikten av snabb färdigställande för din bekvämlighet och kostnadseffektivitet.
 • 05Du får en 20-årig garanti på din tillbyggnad, samt rabatter på framtida projekt med oss.
 • 06Dessutom kan du dra fördel av en 30% skattereduktion på våra arbetskostnader enligt ROT-avdraget.
FAQS
Vanliga frågor om tillbyggnad
 • Säkert har du redan hört att tillbyggnader kan göras utan bygglov. Vad behöver du veta innan du bestämmer dig för att bygga?
  För det första måste du välja en lämplig arkitekt och koncept, eller så kan du själv rita tillbyggnaden för att sedan lämna in en ansökan om förstärkning av huset till kommunen genom ett särskilt formulär om tillbyggnaden är mindre än 20m2 och dra nytta av den förenklade proceduren. Om den är större än 15m2 behöver du en arkitekt. Om du vill att vi ska hjälpa dig med detta, tveka inte att kontakta oss. Vi kan utföra hela byggprocessen åt dig och du kan spara pengar på en arkitekt genom att använda våra erfarna arkitekter i Polen.
 • Om du redan har en ansökan och tillstånd samt en plan, undrar du förmodligen hur mycket det kommer att kosta att bygga till ditt hus?
  Byggkostnaden inklusive färdigställande är cirka 22 000 svenska kronor per kvadratmeter. Kom ihåg att priset också beror på valda material, färdigställandets standard och terrängen, samt eventuella extra önskade arbeten (till exempel snickerier, ventilation och andra). Du kan minska arbetskostnaderna med 30% genom att utnyttja ROT-avdraget med vår hjälp. Om du vill spara pengar på material kan du be vårt företag att importera material från Polen och anpassa projektet till din budget.
 • Hur lång tid tar arbetet?
  Arbetet tar vanligtvis mellan 6 och 8 veckor för standardtillbyggnader upp till 15m2. För större projekt tar det längre tid. Om du vill veta exakt hur lång tid det tar och kostnaden hos oss, boka en konsultation och offert, så ger vi dig all nödvändig information och råd.
 • Hur kan jag öka värdet på min fastighet?
  Ett sätt att öka värdet på din fastighet är genom en tillbyggnad, vilket utökar boytan i ditt hem. Detta kan göras inom en bestämd budget och med lämplig standard. För tillbyggnader upp till 15m2 behövs inget bygglov. Genom att använda våra tjänster kan du även spara pengar på arkitekt och material, som levereras direkt från Polen.
 • Vad ska jag göra om jag misstänker att jag har ett dräneringsproblem?
  Kontakta ett specialistföretag inom dränering om du märker tecken på fuktproblem. De kan undersöka ditt sickerschakt, dräneringsrör och andra aspekter av ditt system för att ge bästa möjliga råd.
Har du fortfarande en fråga?
Kontakta oss så ger vi dig snabbt svar på alla dina frågor och ger dig nödvändiga råd om husrivning.
Galleri
Se bilder från tillbyggnad
Förtroende från ledande certifikat
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Artasbygg Ab är ett av de ledande lokala byggföretagen, kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande
INSTAGRAM
Följ @artasbyggab
zdjęcia z insta