Lagenhetsrenovering - en person renoverar en lägenhet i Stockholm

Lägenhetsrenovering

Renovera lägenheten med Artas

Vi är ett certifierat och välrenommerat byggföretag i Stockholm. Vi specialiserar oss på komplexa renoveringar av hus, lägenheter och fastigheter. Renoveringar av kök och badrum samt fönsterrenoveringar är vardagsmat för oss. Vi har de bästa byggfackmännen i branschen.

koksrenovering-stockholm

öka värdet på din lägenhet

När du väljer oss för din husrenovering eller att totalrenovera hus, investerar du inte bara i ditt nuvarande hem, utan även i dess framtida värde. Vi erbjuder inte bara expertis inom renovering, utan säkerställer att varje projekt vi hanterar är av högsta kvalitet.

Dessutom, med möjligheten att utnyttja 30% ROT-avdrag, blir din investering ännu mer kostnadseffektiv, vilket gör att ditt drömprojekt blir mer ekonomiskt tillgängligt. Välj en renovering som inte bara förskönar ditt hem, utan som också är en solid investering i dess framtida värde och njutning.

koksrenovering-stockholm

Drömmer du om en förändring i ditt hem?

Hos ArtasBygg AB i Stockholm, förvandlar vi din dröm till verklighet med vår expertis inom lägenhetsrenovering, alltid med hänsyn till din budget. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar och transparenta priser för alla typer av projekt, vare sig det gäller ytskiktsrenovering eller andra tjänster. Även om du väljer att renovera själv, delar vi gärna med oss av våra tips för att hjälpa dig hålla kostnaderna nere. Låt oss vara din partner på resan mot ditt drömhem!

se hur vi fungerar varje dag
logo for instagram realization

VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder en mängd olika tjänster inom bostadsrenovering, inklusive: läggning av kakel och klinker, målningsarbeten, snickeri, plattsättning med mikrocement, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och mycket mer. Vi hanterar alla typer av inomhusprojekt i Stockholm, från mindre uppfräschningar till större ombyggnationer och totalrenoveringar av bostäder.
tillbyggnad
TILLBYGGNAD
badrumsrenovering
BADRUMSRENOVERING
koksrenovering
KÖKSRENOVERING
malning
MÅLNING
markiser
MARKISER
nyafonster
NYA FÖNSTER
golvslipning
GOLVSLIPNING
smide
SMIDE
tapetsering
TAPETSERING
ventilation
VENTILATION
golvrenovering
GOLV RENOVERING
spis
SPIS

Det bästa snickeriet i stockholm

På Byggföretag AB, din billiga snickare i Stockholm, strävar vi efter att vara mer än bara ett byggföretag. Vi är din partner i att skapa drömhemmet med våra erfarna kökssnickare och senior hantverkare. Vår expertis omfattar allt från skräddarsydda altan-lösningar till unika, skräddarsydda möbler och renovering av befintliga skatter. Vi erbjuder även en exklusiv tjänst där vi kontrollerar och importerar möbler och material från Polen, allt för att din vision ska bli verklighet med kvalitet och inom budget. Vi är inte bara snickare; vi är din drömskapande partner.

home
finsnickeri-platsbyggt
 • 🛠️ Välkommen till Din Lokala Snickare i Stockholm! 🛠️
 • När du letar efter en snickare Stockholm kan erbjuda, varför inte välja en lokal expert som förstår dina unika behov? Oavsett om du bor i Enskede, Vällingby, Östermalm, eller någon annan del av staden, har vi erfarna snickare redo att förvandla ditt hem med förstklassigt hantverk och dedikerad service.
 • 🏠 Totalrenovering av Hus till Bästa Pris 🏠
 • Vi förstår att totalrenovering av hus kostnad är en viktig faktor i ditt beslut. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsförslag för att du ska känna dig trygg genom hela projektet.
 • 🔨 Lokala Snickare Över Hela Staden 🔨
 • Oavsett om du behöver en snickare Enskede, snickare Östermalm, eller snickare Bromma, har vi dig täckt! Vårt team av professionella snickare sträcker sig över hela Stockholm för att erbjuda snabb och pålitlig service där du är.
 • 🚪Skräddarsydda Lösningar för Hyllor och Skåp
 • Behöver du smarta förvaringslösningar? Våra skickliga snickare specialiserar sig på att skapa skräddarsydda hyllor och skåp som inte bara maximerar ditt utrymme utan också förhöjer din inredning.
 • 👷 Snickare Stockholm Timpris - Tydlig och Rättvis 👷
 • Vi tror på tydlighet och rättvisa när det gäller prissättning. Vårt snickare Stockholm timpris är konkurrenskraftigt och inkluderar ingen dolda kostnad, så att du kan budgetera ditt projekt utan överraskningar.
 • 👴🚪Senior Hantverkare Stockholm - Erfarenhet Du Kan Lita På 👴
 • Våra senior hantverkare Stockholm erbjuder en ovärderlig kombination av erfarenhet och expertis, säkerställande att ditt projekt hanteras med största omsorg och professionalism.
 1. Vad kan jag förvänta mig av priset för att totalrenovera en lägenhet?
  När det gäller totalrenovering kostnad per kvm, varierar detta beroende på olika faktorer som materialval, arbetskostnader och projektets omfattning. Totalrenovering kostnad kan påverkas av omfattningen av arbetet och kvaliteten på de material som används. Om du letar efter en specifik totalrenovering lägenhet pris, är det bäst att diskutera detaljerna med vårt team för en exakt uppskattning.
 2. Hur mycket kostar en totalrenovering av ett hus generellt?
  Kostnad totalrenovera hus kan variera beroende på husets storlek, materialval och omfattningen av renoveringen. Totalrenovera hus kostnad inkluderar ofta arbetskostnader, materialkostnader och eventuella extra kostnader som kan uppstå på grund av oväntade problem eller tilläggsarbeten som identifieras under renoveringsprocessen.
 3. Är ert företag rankat bland de 100 största byggföretagen i Sverige?
  Vårt företag, som är ett behörig våtrum företag, strävar ständigt efter att vara bland de bästa i branschen. Vi kanske inte är listade bland de 100 största byggföretagen i Sverige, men vi är stolta över att erbjuda tjänster av högsta kvalitet och kundnöjdhet.
 4. Vilka är de grundläggande renoveringsstegen i ett projekt?
  Grundläggande renoveringssteg inkluderar planering, rivning, konstruktion, installation av el och VVS, ytskiktsarbete, och slutligen, finjustering och städning. Total renovering innebär att alla dessa steg genomförs omfattande och noggrant för att säkerställa ett framgångsrikt projekt.
 5. Vad innebär en bygganmälan och behöver jag göra en sådan?
  En bygganmälan är en anmälan till kommunen om att du avser att genomföra en åtgärd som kräver bygglov, anmälan eller förhandsbesked. Om du planerar en totalrenovering, speciellt i en totalrenovering villa, kan det vara nödvändigt att göra en sådan anmälan beroende på omfattningen av arbetet och lokala bestämmelser.
 6. Hur hanterar ni fuktskador under renoveringsprocessen?
  Vid hantering av fuktskador, är vi särskilt noggranna och följer alla branschstandarder och regler. Som ett våtrumsbehörighet företag, följer vi strikta protokoll för att säkerställa att alla våtrumsarbeten, inklusive våtrums behörighet och våtrumsbehörighet privatperson, utförs korrekt och säkert.
 7. Hur beräknas totalrenovering kostnad för olika typer av projekt?
  Totalrenovering kostnad beräknas utifrån en rad faktorer, inklusive arbetskostnad, materialkostnad, och eventuella tilläggskostnader. Kök kostnad totalrenovering kan till exempel variera beroende på val av material och vitvaror. Kostnad totalrenovering kan också påverkas av projektets varaktighet och komplexitet. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för att ge en uppskattning av den förväntade kostnaden.
kontakta oss
Skriv till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Artasbygg Ab är ett av de ledande lokala byggföretagen, kontakta oss så tar vi med dig på en rundtur i våra projekt i Stockholm. Vi kommer även till dig och bedömer arbetets omfattning, det är gratis!

Emejl
Namn
Telefonnummer
Meddelande